Het bestuur van de Z tot Z maakt gebruik van een nieuwe Facebookpagina: Wandelaar Ztotz. De komende tijd zal het laatste nieuws hierop geplaatst worden. Op de website is een link waardoor je rechtstreeks op de Facebookpagina van de Z tot Z komt. Meld je aan als vriend, deel de pagina zodat de juiste informatie doorgegeven wordt.

Afbeelding Facebookpagina: Wandelaar Ztotz

De inschrijvingen van lopers groeit. Op 30 augustus hebben zich 126 lopers ingeschreven. 77 lopers voor de 110 km, 21 lopers voor de 80 km en 28 lopers voor de 35 km!

De inschrijvingen online in combinatie met digitale betaling kan t/m 5 september.
Van 6 september t/m 12 september kan iedereen zich online inschrijven en contant betalen bij de start.
Het is voor de organisatie belangrijk dat lopers zich voor 13 september online inschrijven zodat de voeding en verzorging gegarandeerd kan worden voor de lopers.

Het kosten van het Z’tje en T-shirt zijn verlaagd! Je betaalt voor het Z’tje €5,00 en voor het T-shirt €5,00.

Het T-shirt kan ook besteld worden zonder deel ten nemen aan het wandelevenement. Draag je de ZtotZ een warm hart toe en wil je dit ook zichtbaar maken door het dragen van het T-shirt, stuur een mail naar penningmeester@ztotz.nl voor woensdag 5 september 12.00 uur met vermelding van de juiste maat (S-M-L-XL). Het T-shirt is dan af te halen bij de start/finish op 14 en 15 september.